Fontos közlemény!

Sajnos a szeptember 29-i Pilis Ultra Trail verseny nem a meghirdetett formában kerül megrendezésre. Ennek oka, hogy néhány nappal a nevezés lezárta előtt csak 12 aktív nevezőnk van és sajnos ekkora mezőnynek az ígért formátumban nem tudjuk megrendezni a versenyt. Nagyon sajnáljuk és nehezen hoztuk meg ezt a döntést, de végül úgy éreztük nem lett volna korrekt az önkéntes csapattal, ha egy körülbelül 10 fős mezőny miatt, több mint 10 fő teljes napját vesszük el. A nevezési díjakat természetesen visszautaljuk.

Van azonban jó hírünk is! 😊 Szeretnénk kárpótolni benneteket és arra gondoltunk, hogy megrendezhetjük együtt az első közösségi ultrafutóversenyt. Ehhez mi biztosítjuk a rajt/célhelyszínt és mindenki, aki korábban nevezett, kap tőlünk ajándékba egy speciális Pilisi Kilátások igazolófüzetet is. A közösségi futóverseny rajt helyszíne és ideje megegyezik a korábban meghirdetett versennyel: 2018.09.29. szombat, reggel 8:00 óra, Piliscsaba focipálya. Ami így nem lesz: dugókás időmérés, frissítés, meleg étel, rajtszám, szalaggal jelölt pálya. Teljesítéseteket Pilisi Kilátások pecsétgyűjtő füzetébe szerzett lenyomatokkal tudjátok majd igazolni.

Aki nem nevezett, de szeretné akár csak egy részét teljesíteni az útvonalnak, a helyszínen vásárolhat pecsételőfüzetet (800 Ft/db).

Mindenki, aki aznap, vagy 1 héten belül összegyűjti az összes pecsétet a speciális füzetbe, és ezt hitelt érdemlően igazolja, a teljesítésért járó kitűző (vagy hűtőmágnes) mellé kap 1 üveg Pilis Trail sört.

Üdv:
Gábor és luy

One Reply to “Fontos közlemény!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük